Loopbaanadvies, Loopbaancoach & Loopbaanbegeleiding Den Bosch


Bent u op zoek naar een loopbaancoach en woont u in Den Bosch? Christien van Zuthem is uw deskundige begeleider en coach op het gebied van uw loopbaan. Als ervaren, gedreven en professionele coach begeleidt en coacht Christien van Zuthem mensen die om welke reden dan ook hulp nodig hebben. Dit varieert van loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies tot een outplacement of coach traject. Herkent u zich in één of meer van de volgende situatie? Dan bent u aan het juiste adres.

 • Je hebt op dit moment geen werk en wilt graag een passende en liefst je droombaan vinden
 • Je vindt het moeilijk om keuzes te maken in je loopbaan
 • Je voelt je gestrest van je werk en je komt uitgeblust thuis
 • Je vindt het lastig om een goede balans tussen werk en privé te vinden
 • Je verliest binnenkort je baan! Wat nu?
 • Je weet dat je meer in je mars hebt, maar het komt er op de een of andere manier niet uit
 • Je zelfvertrouwen is geslonken door alle twijfels
U kunt hier verandering in aanbrengen. Samen gaan we kijken welk traject het beste bij u past zodat u zelfverzekerd stappen kan gaan maken naar werk waar u plezier en voldoening uit haalt.
 

Ik bied de volgende diensten aan om dit te bereiken:
 

Loopbaanadvies & loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt je als je meer uit je werk wilt halen, een andere functie ambieert of denkt aan het starten van een eigen bedrijf. Ik kan je professionele ondersteuning bieden zodat je zelfverzekerd stappen kunt zetten naar werk waar je meer plezier en voldoening aan beleeft.
 

Coaching

Ik kan je professionele ondersteuning bieden waardoor je je bewust wordt van je huidige gedrag, houding en je denkpatronen. Door mijn begeleiding krijg je (meer) inzicht in de context en oorzaken van je gedrag. En kun je ontdekken hoe je dit kunt veranderen. Ik werk met verschillende coaching methodieken.
 

Re-integratie, Werkstress en Burn-out

Je bent niet de enige met stressklachten. Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer één.  31% van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkdruk of werkstress. En als je eenmaal een burnout hebt gehad, dan is er altijd een vergroot risico op een tweede burnout. Ik kan je helpen je meer inzicht te geven in de oorzaken en gevolgen van jouw burnout.
 

Outplacement traject

Ik bied je professionele ondersteuning bij het hele proces van afscheid nemen van de oude situatie en het zoeken naar een nieuwe werkkring. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw specifieke situatie: je arbeidsverleden, je belastbaarheid, je wensen en mogelijkheden.
 

IEMT Coach

IEMT (Integral Eye Movement Therapie) is een vrij nieuwe coachingmethode. Hier werk ik veel mee. Het is een snelle en gemakkelijke methode om toe te passen wanneer je last hebt van angsten of andere emoties en gevoelens die ongevraagd of in te heftige mate de kop opsteken. Door deze methode verminderen of verdwijnen je ongewenste emoties.
 

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht in jezelf
 • Meer energie en werkplezier
 • Een bewustere inzet van je talenten en kwaliteiten
 • Meer waardering voor je inspanningen en successen
 • Mentale stevigheid
 • Voldaan thuiskomen na je werk en nog energie en ruimte hebben voor je dierbaren, sport of hobby


Interesse?

Woont u in de regio Den Bosch en heeft u vragen of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.