Werkwijze


Intakegesprek
Een loopbaan- of coachingstraject begint altijd met een persoonlijk intakegesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen op welke wijze jouw vraag het beste ondersteund kan worden. Wanneer we beiden toegevoegde waarde zien en een 'klik' hebben, wordt een voorstel gemaakt.
Op basis van het intakegesprek wordt het aantal gesprekken en de frequentie er van bepaald. De meeste trajecten bestaan uit vijf tot maximaal tien gesprekken. Een gesprek duurt maximaal anderhalf uur en vindt meestal eenmaal per twee à drie weken plaats. 

Methodieken
Ieder mens is uniek en heeft een eigen ontwikkelingsvraag te beantwoorden. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij iedere persoon beschik ik over verschillende methodieken. Binnen het hele traject wordt zowel je verstand als je gevoel aangesproken.

Privacy en gedragscode
Privacy vind ik van wezenlijk belang. Ik houd me aan het privacyreglement en de gedragscode van de branchevereniging Noloc, de Nederlandse Orde voor Loopbaanprofessionals. Ook heb ik mijn privacybeleid vastgelegd; klik hiervoor onder aan deze pagina op  de button ´privacybeleid´.

Oog voor resultaten
Ik ga voor een gerichte aanpak. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat een holistische benadering (de mens in al zijn facetten in zijn of haar context) het beste werkt. Aspecten als de balans tussen werk en privé, gezinsachtergrond en fysieke en mentale conditie zijn van groot belang bij het al dan niet realiseren van ambities op het gebied van werk en leven. Kortom, rekening houden met de totale mens en zijn ontwikkeling, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen.

Wat levert het op?
Aan het eind van de begeleiding:

  • Is het inzicht in jezelf  en je zelfvertrouwen vergroot
  • Ben je meer de regisseur van je eigen loopbaan of je persoonlijk leven
  • Weet je nog beter wat je motiveert in je werk
  • Zet je jouw talenten optimaal in
  • Haal je meer plezier en succes uit je werk
  • Durf je te doen wat je raakt
Meer informatie?
Heb je vragen of wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een informatief gesprek.