Werkwijze


Begeleiding
Bij de start van mijn begeleiding onderzoeken we samen op welke wijze jouw vraag het beste ondersteund kan worden. De begeleiding bestaat afhankelijk van de aard en diepgang van je vraag gemiddeld uit drie à vier sessies. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en vindt meestal eenmaal per twee weken plaats. 

Coachmethodieken
Ieder mens is uniek en heeft een eigen ontwikkelingsvraag te beantwoorden. Afhankelijk van je ontwikkelingsvraag en jouw persoonlijkheid pas ik - in overleg met jou - verschillende coachmethodieken toe. Tijdens de sessies wordt zowel je verstand (hoofd) als je gevoel/intuïtie (hart) aangesproken wat resulteert in actie/doen.

Steeds vaker werk ik met:

  • Intuïtief coachen
    Deze coachingsmethode draagt bij aan energetisch herstel van lichaam, aura, geest en ziel. Door af te stemmen op jouw energie en te kijken wat je blokkeert of belemmert, kan een grote verandering in je bewustzijn plaatsvinden. Je kunt hier zelf actief aan meewerken en thuis oefeningen doen.
     
  • IEMT (Integral Eye Movement Therapie)
    IEMT is een zeer effectieve coachmethode om toe te passen wanneer je last hebt van steeds terugkerende vervelende en ongewenste emoties, gevoelens (angst, boosheid, verdriet, schaamte) of herinneringen die ongevraagd of in te heftige mate de kop opsteken. Door deze methode verminderen of verdwijnen je ongewenste emoties. Ook op identiteitsniveau kan met IEMT een grote ontwikkeling worden doorgemaakt. De methodiek leidt tot goede resultaten zonder dat je de inhoud van de ervaring uitgebreid hoeft te herbeleven. Deze methode zet ik vaak in bij onder meer stress, depressie, verliesverwerking en/of bij hoogsensitieve personen (gevoelige, zeer betrokken, perfectionistische doorzetters met een groot verantwoordelijkheidsgevoel) en met mooie resultaten.​
    Het geeft je meer ontspanning, rust, ruimte en balans. Wil je meer weten over IEMT klik dan op over IEMT-coaching.

Privacy en gedragscode
Vertrouwen is voor mij de basis waarin we samen werken. Hoe ik omga met vertrouwen en je privacy is vastgelegd in mijn privacybeleid; klik hiervoor onder aan deze pagina op de button ´privacybeleid´.

Oog voor resultaten
Ik ga voor een gerichte aanpak. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat een holistische benadering (de mens in al zijn facetten in zijn of haar context) het beste werkt. Aspecten als de balans tussen werk en privé, gezinsachtergrond en fysieke en mentale conditie zijn van groot belang bij het al dan niet realiseren van ambities op het gebied van werk en leven. Kortom, rekening houden met de totale mens en zijn ontwikkeling, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen.

Vergoeding zorgverzekering
Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je mogelijk een deel van de kosten vergoed door je zorgverzekering. Dit kan per zorgverzekering verschillend zijn, je kunt dus het beste contact opnemen met jouw zorgverzekering om dit te checken. 

Meer informatie?
Heb je vragen of wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een informatief gesprek.