Energetisch healen


Op een diep niveau herstellen

 

Hoe ziet een sessie energetisch healen eruit?


Wanneer je bij mij komt voor een sessie energetisch healen, vertel je kort waarom je bij mij komt. Daarna stem ik me op jou en je energetisch systeem af.
Als ik me afstem, kan ik informatie krijgen over wat er aan de hand is en wat er nodig is. Dan bespreek ik dit met je door er iets over te vragen. Bijvoorbeeld: waar voel je het in je lijf? Of hoe is je relatie met een bepaald persoon? Hoe voelt je maag? Vervolgens vraag ik je of je daarmee aan de slag wilt en dan gaan we beginnen.
In de basis betekent dit dat jij je aandacht verplaatst naar bijvoorbeeld het betreffende lichaamsdeel en visualiseert dat helende energie door het lichaamsdeel stroomt. De blokkade kan hierdoor veranderen, kleiner worden, minder heftig aanvoelen en kan uiteindelijk helemaal wegvloeien. Je zou het kunnen vergelijken met het oplossen van een verstopping in een rioolbuis. Die blokkade kan van alles zijn, zoals bijvoorbeeld een verkramping, een scheur, een zwelling of een infectie van een deel van het energetisch systeem van een persoon. Door de energetische trillingen wordt die plek gezuiverd en geheeld. De plek voelt dan weer zacht en licht.
Tijdens een sessie energetisch helen kun je gaan geeuwen of boeren of je hoort je darmen werken of je voelt tintelingen in het gebied dat behandeld wordt of je voelt je warmer worden. Het geeft aan dat je energie weer beter kan stromen.
Aan het eind van de healing geef ik vaak oefeningen voor thuis mee. Eenvoudige, maar krachtige oefeningen om regelmatig te gronden/aarden of andere oefeningen die behulpzaam kunnen zijn. Zo kun je je eigen helende vermogens benutten. Ik geef graag de kennis van de energetisch helende vermogens door.
De mensen voelen zich na een sessie energetische healing rustiger, lichter of ze voelen dat ze meer in zichzelf zakken.  
 

Kun je iets meer vertellen over hoe je je afstemt?

 
Als ik mij afstem, dan kijk ik even weg. Dus ik kijk de persoon/cliënt even niet aan. Ik breng dan mijn eigen brein tot rust zodat ik informatie tot mij kan laten komen. Mijn hersenen gaan naar een andere frequentie. We noemen dat ook wel een andere bewustzijnsstaat. Je kunt het vergelijken met zoiets als dagdromen of mediteren, maar dit gebeurt dan pijlsnel. In die bewustzijnsstaat kan ik meer zien, horen, voelen of valt informatie ‘gewoon’ binnen.
 

Wat zie ik bij een afstemming?


Tijdens een afstemming kan ik informatie krijgen over je fysieke, mentale, emotionele of spirituele systeem. Alles in subtiele energetische beelden, taal of anderszins. Het kunnen kleuren zijn die ik zie of vormen of ik voel zwaarte of ………Dat is verschillend, afhankelijk van de persoon, de klachten, de voorgeschiedenis, etc. Ik heb zo ook een lijstje wat ik afloop om te kijken waar en hoe we het beste kunnen werken. 
Je kunt het vergelijken met een consult bij een andere behandelaar. Een fysiotherapeut kijkt bijvoorbeeld naar je houding en spieren en vele andere dingen. En ziet of voelt dan wat hij of zijn kan doen. Een cardioloog zal bijvoorbeeld je hartslag en bloeddruk meten of je bloedvaten onderzoeken. En zal op basis daarvan mogelijk een behandeling inzetten. 
 

Hoeveel energetische healing sessies zijn nodig? 


Afhankelijk van wat er aan de hand is, is één sessie energetisch healen genoeg of zijn meerdere sessies nodig. Vaak geldt dat hoe langer een klacht al bestaat hoe meer sessies nodig zijn. En hoe jonger een persoon, hoe sneller het gaat. 
 

Meer informatie over energetische healing?


Heb je vragen over mijn energetische healing of wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.