Ervaringen


Zo bijzonder Christien dat je mij op afstand energetisch hebt behandeld. Ik voelde de stress uit mijn lichaam trekken en werd helemaal rustig en warm. De zware last van alles van de afgelopen anderhalfjaar draag ik nu niet meer met me mee. Als ik er aan denk, dan ligt het achter me. Het gebied rondom mijn hart ontspant zich steeds meer en ik voel me niet meer zo opgejaagd. Ik ben zo blij en dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent, want de afgelopen periode was zwaar en moeilijk voor mij. Ik ben nog steeds in verwondering en kan het bijna nog niet geloven. Nu heb ik weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel.


Een moeder

Ik ben bij Christien langs gegaan, omdat ik het moeilijk vond om duidelijk grenzen te stellen. Ik had al best wat werk verricht op dat vlak, maar het bleef toch vaak lastig om me helder uit te spreken. Ik voelde me vaak klein en machteloos, terwijl ik dat niet altijd kon duiden. In de sessie kwamen we er al snel achter dat deze onmacht en hulpeloosheid gekoppeld was aan mijn couveuse tijd als baby, waarin ik dat machteloze gevoel sterk heb ervaren. Ik was me helemaal niet zo bewust van de impact van die couveusetijd, maar mijn onderbewuste had dat blijkbaar wel opgeslagen. Met IEMT, een methode, waarbij je oogbewegingen maakt, gingen we terug naar dat gevoel van machteloosheid in de verschillende fasen van mijn leven. Het was ongelooflijk hoe het gevoel gedurende de sessie veranderde. Door de verwerking van de gevoelens van hulpeloosheid en onmacht uit de couveusetijd en op latere leeftijd voelde ik letterlijk de kracht in mezelf toenemen. Aan het eind van de sessie voelde ik me sterk en volwassen en wel degelijk in staat tot het uitspreken van feedback en stellen van grenzen. Het was zo’n mooie en waardevolle ervaring, heel bijzonder! Ik vond het geweldig om te ervaren hoe snel, zuiver en effectief IEMT werkt. Ik voel nu veel meer vrijheid en ruimte om mezelf uit te spreken en grenzen te stellen. Ik heb de begeleiding van Christien als zeer prettig, ondersteunend en kundig ervaren. Ze neemt echt de tijd en geeft een hele fijne bedding. Echt een aanrader! 


Trainer / coach, Utrecht

Gedurende de afgelopen anderhalve maand ben ik bij Christien in behandeling geweest voor energetische sessies. Ik vertel graag wat voor een mooi effect deze sessies op mij hebben gehad en hoe ze mij hebben geholpen om alle losse puzzelstukjes op hun plaats te leggen.
Voor zolang als ik me kan herinneren heb ik gemerkt dat ik een heel hoogsensitieve aard heb. Het is natuurlijk mooi als je bij een wildvreemde kan merken waar hij of zij pijn heeft en deze persoon kan helpen, maar hoogsensitiviteit is vaak ook een uitdaging.
Ik neem gemakkelijk de negatieve energieën van anderen over, op zo’n manier dat ze daadwerkelijk vastplakken aan mij. Zodoende heb ik veel bagage van anderen meegesleurd. Hierdoor kreeg ik allerlei fysieke klachten, ik wankelde op mijn benen en had om de haverklap hartkloppingen. Daardoor werd mijn leven vaak een echte nachtmerrie, want ik kon niet eens fatsoenlijk naar een winkel gaan of ik stortte in. In het ziekenhuis wisten ze geen raad met me. Daarom besloot ik om elders hulp te gaan zoeken. Zo ben ik bij Christien terecht gekomen.
Gelijk in de eerste sessie kwamen er zoveel mooie berichten naar voren die mij hielpen te verklaren waarom ik zo reageerde. Christien nam rustig de tijd om mij uit te leggen wat energetisch werk was. Ze gaf me de kans om te voelen waar er een onbalans heerste in of buiten mijn lichaam. Door stapsgewijs het hele energetisch lichaam af te gaan ontdekten we hoe er ballast uit dit leven, maar ook uit vorige levens zich bij me had opgehoopt, en hoe die ballast ervoor zorgde dat mijn eigen energie zo makkelijk weglekte naar anderen. In de sessies die volgden heb ik steeds meer over mijzelf mogen ontdekken en hebben we zelfs uitgevonden dat het energetisch werk dat Christien doet iets is wat ik ook mag gaan doen in de toekomst!
Ik ben heel blij met de adviezen die ze me heeft gegeven en vind het voor haar ook leuk dat ze sinds kort workshops organiseert waarin iedereen zelf kan ervaren hoe mooi energetisch werk eigenlijk is! Het is echt mooi om je hier verder in te verdiepen, en het helpt je om als persoon te groeien. Heel erg bedankt voor alles!


R. Jetten

Na een burn-out kwam ik terug op mijn werk maar ik merkte al heel snel dat het werk mij geen voldoening meer gaf. Mijn werkgever bood mij aan een loopbaancoachingstraject te gaan volgen en mijn HRM-adviseur raadde mij Christien aan. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik samen. In een aantal sessies heeft Christien mij geholpen om wat “blokkades” op te ruimen. Dit voelde in het begin wat onwennig maar gaandeweg begon het zijn vruchten af te werpen. Intussen zijn we met het loopbaancoachingstraject aan de slag gegaan. In eerste instantie was ik wat sceptisch omdat ik zelf dacht dat ik wel wist waar ik naar op zoek was, maar wat heb ik veel nieuwe dingen over mijzelf geleerd! We zijn stap voor stap naar de kern gegaan met allerlei leuke, inspirerende en soms ook lastige opdrachten. Ik kreeg gaandeweg een beterte kijk op mijzelf. In de sessies heb ik uitgezocht wat voor mij belangrijk was om weer energie van mijn werk te krijgen. Stap voor stap en met inspirende oefeningen werd dat duidelijk. Christien snapte mij en liet mij ook merken dat ik echt geen uitzondering was (wat ik soms wel dacht). Het mooie is dat ik binnen no time een baan heb gevonden die helemaal bij mij past en ook nog bij mijn huidige werkgever! Christien is een fijne vrouw en een hele goede professional die mensen goed aanvoelt en het merkbaar leuk vindt om mensen weer op de juiste weg te krijgen! Ik ben heel blij dat onze wegen elkaar gekruist hebben.


Annemieke Eerden, Waalwijk

In maart jl. ben ik een traject gestart bij Christien omdat ik erachter wilde komen waar nu echt mijn passie ligt op het gebied van werk. Samen zijn we hiermee met oefeningen aan de slag gegaan.
Al snel kwamen we erachter dat mijn plek innemen en faalangst mij belemmeren om mijn hart te volgen. Christien stelde voor om hiermee aan de slag te gaan met IEMT, een oogbewegingsmethodiek. Aan de hand van het probleemgevoel wordt bepaald welke herinneringen er verwerkt en opgelost moeten worden. Vervolgens ga je bij elk veranderend gevoel verder de diepte in. Ik vond het een geweldige methode die mij op een snelle en effectieve manier inzichten hebben gegeven waardoor ik meer grip heb gekregen op mijn eigen gevoelens. De begeleiding van Christien tijdens deze sessies heb ik als zeer prettig en kundig ervaren. Ze gaf mij ruimte en vertrouwen.


Zelfstandig coach, Zaltbommel

Afgelopen jaar ben ik het plezier in mijn werk verloren en doordat ik niet gauw opgeef en niet snel 'nee' zeg heb ik mezelf onbewust een mindere periode bezorgd. Fysieke en mentale klachten begonnen op te spelen. Zelfverzekerdheid en doelen verdwenen. Halverwege dit jaar (had ik dit maar eerder gedaan) heb ik de hulp van Christien ingeschakeld. Tijdens de sessies heeft Christien me laten inzien dat ik te veel met anderen bezig was en veel te weinig aan mezelf dacht. Daarnaast ben ik erachter gekomen in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom, wat ik belangrijk vind en nodig heb om me goed te voelen op het werk. Hierdoor heb ik 'de ambitieuze ik' in mij terug weten te vinden. Dankjewel voor de prettige begeleiding.


Accountmanager, Apeldoorn

Op het randje van een burn out zocht ik eind vorig jaar hulp bij Christien. Niet om een carrière switch te maken, maar om te overleven op mijn werk. Christien was dit schooljaar bijna letterlijk mijn ‘reddingsboei’ die voorkwam dat ik verdronk.
Door haar begeleiding heb ik inzicht gekregen in processen en mijn rol en aandeel in werksituaties. Ik heb nu het lef om mijn grenzen aan te geven zonder angst of schuldgevoel en herken ‘voor mij gevaarlijke’ situaties eerder. Ik slaap beter en de hele balans tussen mijn werk en privé is aanzienlijk beter dan voorheen.
Christien had oprecht aandacht voor mij, luisterde goed en werkte gestructureerd en gedecideerd met mij naar resultaten die ik zelf bepaalde. Ze is vriendelijk, belangstellend en betrouwbaar.
Ik heb veel geleerd van de begeleiding van Christien en zie de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. Voor wie twijfelt om deze stap te zetten… probeer ‘t maar, het is een kadootje aan jezelf!


Docent, Zaltbommel

Na een saaie en frustrerende periode op mijn werk, heb ik Christiens hulp gevraagd. Ik wilde weer plezier in mijn werk krijgen en ook weten welke andere banen bij mij zouden passen. Na een aantal gesprekken merk ik dat ik beter kan omgaan met kritiek en me minder onzeker voel. De grootste winst die ik heb behaald: meer vrije tijd! Doordat ik beter afstand kan nemen, pieker ik minder en heb ik (ook 's avonds) veel meer energie. De tv gaat nauwelijks nog aan. Daarnaast ben ik voorzichtig aan het rondkijken op de arbeidsmarkt. Bedankt Christien voor de prettige begeleiding en praktische tips!


Grafisch ontwerper, īs-Hertogenbosch

De vraag in mijn loopbaantraject ging over het vinden van nieuwe uitdagingen en het omgaan met de organisatiecultuur op mijn werk. Daaronder lag nog oud zeer uit een vorige werkkring.
Christien stelde voor om eerst aan de slag te gaan om het oude zeer 'op te lossen'. Het traject heeft me mijn rust en tevredenheid in mijn werk terug gegeven. Ik heb ervaren dat Christien werkt met methodes met grote werkingskracht. Zo voel ik nu beter wat van mij is en wat van de ander. Tevens ervaar ik meer ruimte en vrijheid om mijn grenzen te stellen. Ik heb Christien ervaren als een enthousiaste, kundige begeleider met oog voor detail.


Bureaumanager, Zutphen

Omdat ik mijn studie bijna had voltooid, moest ik gaan nadenken over wat ik wilde gaan doen na mijn studie. Ik had geen idee wat ik wilde doen of wat ik zou kunnen doen. Om deze reden besloot ik een loopbaanbegeleidingstraject te volgen. Christien is een rustig persoon die naar je luistert en met je meedenkt. De werkwijze was gestructureerd, wat ik fijn vond. Uiteindelijk ben ik er meer achter gekomen wat ik wil en ook met name wat ik kan. Voorheen zat ik gespannen op vacaturesites te zoeken en wist ik niet echt waar ik naar op zoek was. Nu voel ik mezelf rustiger en heb ik duidelijkere criteria en termen voor ogen. De loopbaanbegeleiding is niet alleen voor nu, maar iets wat ik mee kan nemen op mijn verdere pad. Bedankt Christien voor de goede begeleiding!


C. van de Pol, Kerkdriel

Bij onze eerste kennismaking wist ik meteen dat Christien mij kon helpen in de zoektocht naar mijn loopbaan. Na elke sessie verbaasde het mij weer welke talenten en kwaliteiten er naar boven kwamen. Je gaat echt ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil. Ik werd steeds enthousiaster en gemotiveerder om de juiste baan te vinden die bij mij als persoon past. Christien weet als professional je hierbij goed te helpen op een leuke en creatieve manier.
Ik raad het echt een ieder aan om deze begeleiding te volgen bij Christien. Een goede balans tussen werk en privé maakt je leven een stuk aangenamer, plezieriger en vooral gelukkig. Dit heeft Christien mij meegegeven. Dank je wel Christien.


R. Tureay, Opheusden

De coaching bij Christien heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik wil en wat ik in me heb. Christien is een echte professional met een groot inlevingsvermogen en veel mensenkennis. Ik heb gedurende de coaching mogen ontdekken waar mijn krachten liggen en welke waarden voor mij het belangrijkste zijn. Daarnaast heb ik bepaalde gebeurtenissen uit mijn werkleven een plek kunnen geven en bevestiging gekregen wat mij daarin  erg onzeker maakte. Na enkele sessies bij Christien kwam er een baan op mijn pad, waar ik momenteel werkzaam ben en waar ik mij gelukkig voel en mijzelf kan zijn. Toeval bestaat niet .....


Leerkracht, Zaltbommel