Energetisch Therapeut


Welkom bij Christien van Zuthem energetische therapie in Zaltbommel! Christien van Zuthem is een ervaren energetisch therapeut en laat je graag kennis maken met deze natuurlijke vorm van behandelingen. Maar wat doet een energetisch therapeut nou precies en hoe ziet een energetische sessie eruit? Daar vertel ik je graag iets meer over. 

Energetisch therapeut van Zuthem
 

Wat is energetische therapie? 

Energetische therapie is een hele oude behandelvorm die ervan uitgaat dat alles in het leven energie is en dat alles stroomt. Het is een natuurlijke behandelvorm die werkt met energie en de kracht van intentie. Tijdens een behandelsessie worden lichaam, geest en ziel in balans gebracht door blokkades en verstoringen te behandelen. Blokkades kunnen ontstaan door opeenhopingen van energie en bevinden zich ergens in je lichaam of energieveld. Deze blokkades belemmeren de vrije doorstroming van energie. Door de behandeling wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. 
 

Zo ziet een sessie eruit

Wanneer je bij mij komt voor een sessie energetisch healen, vertel je kort waarom je bij mij komt. Daarna stem ik me op jou en je energetisch systeem af. Als ik me afstem, kan ik informatie krijgen over wat er aan de hand is en wat er nodig is. Dan bespreek ik dit met je. Vervolgens vraag ik je of je daarmee aan de slag wilt en dan starten we. 
 

Over Christien van Zuthem, energetisch therapeut 

Ik verplaats mijn aandacht dan naar het betreffende lichaamsdeel of deel van je energetisch systeem waar de blokkade is en waar de energie minder of niet stroomt. Dan visualiseer ik dat er helende energie doorheen stroomt, hele fijnstoffelijke energetische trillingen. De blokkade kan hierdoor veranderen, kleiner worden, minder heftig aanvoelen en uiteindelijk helemaal wegvloeien. Door de energetische trillingen wordt de aangedane plek gezuiverd en geheeld. De plek voelt dan weer zacht, warm en licht. Je kunt het een beetje vergelijken met het oplossen van een verstopping in een rioolbuis.
 

Meer informatie over energetische therapie bij van Zuthem?

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een sessie energetische therapie. Samen plannen we dan een eerste afspraak in. Heb je eerst nog vragen over energetisch healen of wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Christien van Zuthem voor meer informatie of het plannen van een afspraak.