Coaching Bommelerwaard
Ben je op zoek naar een coach en woon je in de regio Bommelerwaard? Welkom op mijn website. Ik ben Christien van Zuthem, een met hart en ziel betrokken coach. Graag help ik je met thema's op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stressreductie, traumabehandeling en professionele groei. En maak ik je nog meer bewust van wie je werkelijk bent en wat je mogelijkheden zijn. 
 

Wanneer kan ik iets voor je betekenen?


Herken je je in één of meer van de volgende situaties:
 • Je hebt last van steeds terugkerende vervelende gevoelens en emoties.
 • Je blijft maar piekeren. Hoe kom ik daar vanaf?​
 • ​Je vindt het lastig om een goede balans tussen werk en privé te vinden. ​Stress op het werk zorgt dat je uitgeblust thuiskomt.
 • Je verliest binnenkort jouw baan! Wat nu?​
 • ​Je vindt het moeilijk om keuzes te maken in jouw loopbaan.
 • Je hebt op dit moment geen werk en wilt graag een passende baan vinden.
 • ​Soms lijkt jouw huidige baan niet meer de juiste baan voor jou, maar je weet alleen niet goed hoe die andere baan eruit moet zien.
 • ​Je weet dat je meer in je mars hebt, maar het komt er op de een of andere manier niet uit.
​​​​En wil je hier verandering in aanbrengen? Ik help je graag. Maak een afspraak voor:
 

IEMT Coaching Bommelerwaard

Als je af wilt van steeds terugkerende vervelende en ongewenste emoties, gevoelens (angst, boosheid, verdriet, schaamte) of herinneringen, dan is IEMT een fijne methode. Ook als je hoog sensitief (HSP) bent, niet lekker in je vel zit, onzeker bent of merkt dat je jezelf niet bent, dan is met IEMT veel winst te behalen.
​IEMT (Integral Eye Movement Therapie) is een zeer effectieve coachingmethode die kan worden ingezet bij: stressreductie, ​burnout, PTSS, trauma's, verliesverwerking, angst, fobie, depressie, identiteitsontwikkeling en ​fysieke klachten​. Door deze methode verminderen of verdwijnen je ongewenste emoties, gevoelens of herinneringen. De methodiek leidt tot goede resultaten zonder dat je de inhoud van de ervaring uitgebreid hoeft her te beleven en dat vinden cliënten heel fijn! Ben je hoog sensitief, dan is met IEMT veel winst te behalen. Het geeft je ontspanning, rust, ruimte en balans. Wil je meer weten over IEMT klik dan op over IEMT-coaching Bommelerwaard.  
 

Coaching

Als je vaak tegen dezelfde situatie aanloopt in je leven, als je moeite hebt met het aangeven van grenzen, als je last hebt van perfectionisme, als je maar blijft twijfelen, etc. Door mijn begeleiding word je je (meer) bewust van je huidige gedrag, houding en je denkpatronen en krijg je (meer) inzicht in de context en oorzaken ervan. Met de krachtige coachingsmethoden die ik inzet kun je hier verandering in aanbrengen. Wil je hier meer over weten klik dan op over coaching.
 

​Loopbaancoaching vanuit de Bommelerwaard

Soms lijkt je huidige baan niet meer de juiste baan voor jou, maar je weet alleen niet goed hoe die andere baan eruit moet zien. Met loopbaancoaching krijg je begeleiding als je een volgende stap in je loopbaan wilt zetten, naar een andere baan wilt overstappen of als je helemaal niet weet welke kant je met je loopbaan op wilt. Hierdoor ga je ontspannen en zelfverzekerd stappen zetten in de richting die je graag wilt en bij je past. Ook als je professionele ondersteuning wilt bij het proces van afscheid nemen van je oude werksituatie en het zoeken naar een nieuwe werkkring. Aandacht schenken aan wat er is gebeurd en verwerking daarvan, is de eerste stap in de richting van een nieuwe loopbaan. Daarna ga je aan de slag om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt. Zonodig worden belemmerende overtuigingen (bijvoorbeeld: dat kan ik toch niet) aangepakt en ga je steeds meer de natuurlijke richting van je leven en loopbaan vinden.
Wil je hier meer over weten klik dan op Loopbaancoaching.
 

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht in jezelf
 • Meer ontspanning, ruimte en zelfvertrouwen
 • Meer energie en werkplezier
 • Een bewustere inzet van je talenten en kwaliteiten
 • Meer waardering voor je inspanningen en successen
 • Mentale stevigheid
 • Voldaan thuiskomen na je werk en nog energie en ruimte hebben voor je dierbaren, sport of hobby
 

Hoe werk ik?

Ieder mens is uniek en heeft een eigen ontwikkelingsvraag te beantwoorden. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij iedere cliënt en cliëntvraag beschik ik over verschillende coachmethodieken. Ik werk zowel met cognitieve als met intuïtieve methoden. Binnen het hele traject wordt zowel je verstand (hoofd) als je gevoel (hart) aangesproken wat resulteert in actie/doen. Dit geeft balans en ontspanning! Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik dan op Werkwijze.

Door de beroepsvereniging Noloc ben ik gekwalificeerd als Register Loopbaanprofessional. Ik werk volgens de gedragscode van deze organisatie. Door de The Association for IEMT Practitioners ben ik gegistreerd als IEMT-coach en IEMT-advanced coach.
 


Tip

Er zijn veel werkgevers bereid om bij te dragen aan het herstel van jouw welzijn, als je op het werk minder functioneert of vastloopt. Informeer hiernaar bij de afdeling P&O van jouw organisatie.
Interesse?

Woont u in de regio Bommelerwaard en heeft u vragen of bent u benieuwd ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.