Coaching Zaltbommel
​Ben je op zoek naar een coach  en woon je in de regio Zaltbommel? Welkom op mijn website. Ik ben Christien van Zuthem, een met hart en ziel betrokken coach. Graag help ik je met thema's op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stressreductie, traumabehandeling en professionele groei. En maak ik je nog meer bewust van wie je werkelijk bent en wat je mogelijkheden zijn. 


Wanneer kan ik iets voor je betekenen?

Herken je je in één of meer van de volgende situaties:

A. op persoonlijk vlak:
 • Je hebt last van steeds terugkerende vervelende gevoelens (angst, boosheid, verdriet, schaamte), emoties en herinneringen en wilt hierin verandering.
 • Je loopt elke keer tegen dezelfde situaties aan in je leven en wil graag anders met deze situaties om leren gaan.
 • Je hebt moeite om je grenzen aan te geven of om te gaan met weerstand. 
 • Je hebt last van uitstelgedrag, faalangst of perfectionisme en wilt leren hoe je hier verandering in kunt aanbrengen zodat je meer ontspanning ervaart.​
 • Je blijft maar piekeren. Hoe kom ik daar vanaf?​
 • Je voelt je onzeker (kan ik dit wel of doe ik het goed genoeg) en wilt je zelfvertrouwen vergroten. 
 • Je blijft maar twijfelen en wilt sneller beslissingen nemen en daar een goed gevoel over hebben​.
 • ​Je vindt het moeilijk om keuzes te maken.​
 • ​Je hebt last van een depressie, trauma's of een onverwerkt verlies (overlijden dierbare, verlies werk, etc)​ en wilt hier van af.
​B. werkgerelateerd:
 • ​Je vindt het lastig om een goede balans tussen werk en privé te vinden. ​Stress op het werk zorgt dat je uitgeblust thuiskomt.
 • Je ervaart vaak een hoge werkdruk en weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Je wilt meer rust in je hoofd en overzicht in je werk.
 • Prioriteiten stellen en structureren vind je lastig. Je wilt meer regie over je werk en/of je leven.
 • Je bent onvoldoende zichtbaar in de organisatie en wilt leren je meer te profileren.
 • Je verliest binnenkort jouw baan! Wat nu?​
 • Je hebt op dit moment geen werk en wilt graag een passende baan vinden.
 • ​Soms lijkt jouw huidige baan niet meer de juiste baan voor jou, maar je weet alleen niet goed hoe die andere baan eruit moet zien.
 • ​Je weet dat je meer in je mars hebt, maar het komt er op de een of andere manier niet uit.
​​​​En wil je hier verandering in aanbrengen? Ik help je graag. Maak een afspraak voor:


IEMT Coaching

Als je af wilt van steeds terugkerende vervelende en ongewenste emoties, gevoelens (angst, boosheid, verdriet, schaamte) of herinneringen, dan is IEMT een fijne methode.Ook als je hoog sensitief (HSP) bent, niet lekker in je vel zit, onzeker bent of merkt dat je jezelf niet bent, dan is met IEMT veel winst te behalen.
​IEMT (Integral Eye Movement Therapie) is een zeer effectieve coachingmethode die kan worden ingezet bij: stressreductie, ​burnout, PTSS, trauma's, verliesverwerking, angst, fobie, depressie, identiteitsontwikkeling en ​fysieke klachten​. Door deze methode verminderen of verdwijnen je ongewenste emoties, gevoelens of herinneringen. De methodiek leidt tot goede resultaten zonder dat je de inhoud van de ervaring uitgebreid hoeft her te beleven en dat vinden cliënten heel fijn! Het geeft je ontspanning, rust, ruimte en balans. Wil je meer weten over IEMT klik dan op over IEMT-coaching.  


Coaching 

Als je vaak tegen dezelfde situatie aanloopt in je leven, als je moeite hebt met het aangeven van grenzen, als je last hebt van perfectionisme, als je maar blijft twijfelen, etc. Door mijn begeleiding word je je (meer) bewust van je huidige gedrag, houding en je denkpatronen en krijg je (meer) inzicht in de context en oorzaken ervan. Met de krachtige coachingsmethoden die ik inzet (zowel cognitief, intuïtief als energetisch) kun je hier verandering in aanbrengen.
Door mijn hooggevoeligheid in combinatie met mijn brede kennis en ervaring ben ik in staat om snel patronen te doorzien en tot de kern van je probleem te komen. Hierdoor kan ik je effectief begeleiden bij het (her)vinden van je weg in het leven of bij het vinden van de voor jou meest passende werkplek.
Wil je hier meer over weten klik dan op over http://www.vanzuthemcoaching.nl/coaching/ .


​Loopbaancoaching 

Soms lijkt je huidige baan niet meer de juiste baan voor jou, maar je weet alleen niet goed hoe die andere baan eruit moet zien. Met loopbaancoaching krijg je begeleiding als je een volgende stap in je loopbaan wilt zetten, naar een andere baan wilt overstappen of als je helemaal niet weet welke kant je met je loopbaan op wilt. 
Ook als je professionele ondersteuning wilt bij het proces van afscheid nemen van je oude werksituatie en het zoeken naar een nieuwe werkkring. Aandacht schenken aan wat er is gebeurd en verwerking daarvan, is de eerste stap in de richting van een nieuwe loopbaan. Daarna ga je aan de slag om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt. Zonodig worden belemmerende overtuigingen (bijvoorbeeld: dat kan ik toch niet) aangepakt en ga je steeds meer de natuurlijke richting van je leven en loopbaan vinden.
Hierdoor ga je ontspannen en zelfverzekerd stappen zetten in de richting die je graag wilt en bij je past.
Wil je hier meer over weten klik dan op  /diensten/loopbaanadvies/

 

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht in jezelf
 • Meer ontspanning, ruimte en zelfvertrouwen
 • Meer energie en werkplezier
 • Een bewustere inzet van je talenten en kwaliteiten
 • Meer waardering voor je inspanningen en successen
 • Mentale stevigheid
 • Voldaan thuiskomen na je werk en nog energie en ruimte hebben voor je dierbaren, sport of hobby

Hoe werk ik?

Ieder mens is uniek en heeft een eigen ontwikkelingsvraag te beantwoorden. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij iedere cliënt en cliëntvraag beschik ik over verschillende coachmethodieken. Ik werk zowel met cognitieve als met intuïtieve methoden. Binnen het hele traject wordt zowel je verstand (hoofd) als je gevoel (hart) aangesproken wat resulteert in actie/doen. Dit geeft balans en ontspanning!


Tip

Er zijn veel werkgevers bereid om bij te dragen aan het herstel van jouw welzijn, als je op het werk minder functioneert of vastloopt. Informeer hiernaar bij de afdeling P&O van jouw organisatie.


Interesse?

Woon je in de regio Zaltbommel en heb je vragen of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.