Coaching Loopbaancoaching Loopbaanbegeleiding Den Bosch


Ben je op zoek naar een coach of een loopbaancoach en woon je in de regio Den Bosch? Welkom op mijn website. Ik ben Christien van Zuthem, een met hart en ziel betrokken coach en begeleider op het gebied van je loopbaan- en levensvragen. Mijn belangrijkste drijfveer is de groei en ontwikkeling van mensen. Graag maak ik je nog meer bewust van wie je werkelijk bent en wat je mogelijkheden zijn. Met mijn ruime kennis en jarenlange ervaring coach en begeleid ik je graag op het gebied met je persoonlijke ontwikkeling, stressreductie, traumabehandeling en/of professionele groei.
 

Wanneer kan ik iets voor je betekenen?

Herken je je in één of meer van de volgende situaties:
 • Je hebt last van steeds terugkerende vervelende gevoelens en emoties.
 • Je blijft maar piekeren. Hoe kom ik daar vanaf?​
 • ​Je vindt het lastig om een goede balans tussen werk en privé te vinden. ​Stress op het werk zorgt dat je uitgeblust thuiskomt.
 • Je verliest binnenkort jouw baan! Wat nu?​
 • ​Je vindt het moeilijk om keuzes te maken in jouw loopbaan.
 • Je hebt op dit moment geen werk en wilt graag een passende baan vinden.
 • ​Soms lijkt jouw huidige baan niet meer de juiste baan voor jou, maar je weet alleen niet goed hoe die andere baan eruit moet zien.
 • ​Je weet dat je meer in je mars hebt, maar het komt er op de een of andere manier niet uit.
​​​​En wil je hier verandering in aanbrengen? Ik help je graag. Maak een afspraak voor:
 

IEMT Coaching

Als je af wilt van steeds terugkerende vervelende en ongewenste emoties, gevoelens (angst, boosheid, verdriet, schaamte) of herinneringen, dan is IEMT een fijne methode. Ook als je hoog sensitief (HSP) bent, niet lekker in je vel zit, onzeker bent of merkt dat je jezelf niet bent, dan is met IEMT veel winst te behalen.
​IEMT (Integral Eye Movement Therapie) is een zeer effectieve coachingmethode die kan worden ingezet bij: stressreductie, ​burnout, PTSS, trauma's, verliesverwerking, angst, fobie, depressie, identiteitsontwikkeling en ​fysieke klachten​. Door deze methode verminderen of verdwijnen je ongewenste emoties, gevoelens of herinneringen. De methodiek leidt tot goede resultaten zonder dat je de inhoud van de ervaring uitgebreid hoeft her te beleven en dat vinden cliënten heel fijn! Ben je hoog sensitief, dan is met IEMT veel winst te behalen. Het geeft je ontspanning, rust, ruimte en balans. Wil je meer weten over IEMT klik dan op over IEMT-coaching.  
 

Coaching

Als je vaak tegen dezelfde situatie aanloopt in je leven, als je moeite hebt met het aangeven van grenzen, als je last hebt van perfectionisme, als je maar blijft twijfelen, etc. Door mijn begeleiding word je je (meer) bewust van je huidige gedrag, houding en je denkpatronen en krijg je (meer) inzicht in de context en oorzaken ervan. Met de krachtige coachingsmethoden die ik inzet kun je hier verandering in aanbrengen. Wil je hier meer over weten klik dan op over coaching.
 

​Loopbaanadvies en loopbaancoaching Den Bosch

Soms lijkt je huidige baan niet meer de juiste baan voor jou, maar je weet alleen niet goed hoe die andere baan eruit moet zien. Met loopbaanadvies of loopbaancoaching krijg je begeleiding als je een volgende stap in je loopbaan wilt zetten, naar een andere baan wilt overstappen of als je helemaal niet weet welke kant je met je loopbaan op wilt. Hierdoor ga je ontspannen en zelfverzekerd stappen zetten in de richting die je graag wilt en bij je past. Wil je hier meer over weten klik dan op Loopbaancoaching.
 

Life coach Den Bosch

Een life coach, actief in Den Bosch en omstreken, kan je helpen met het realiseren van persoolijke groei. Hier vertel ik je graag meer over.

Het leven bestaat uit verschillende fasen. Zoals voor het eerst naar school gaan, het starten in je eerste baan, gaan samenwonen, trouwen en een kind krijgen, maar ook een partner of familielid verliezen, mantelzorger worden of met pensioen gaan.

Elke levensfase brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Als alles voorspoedig verloopt ga je gemakkelijk en licht door het leven. Soms verloopt je leven (tijdelijk) anders dan je had gewild en voel je je niet fijn. Het kan zijn dat je weet waardoor dat komt en dan kun je gericht daar me aan de slag. Het kan ook dat je je niet bewust bent van een oorzaak of je denkt ‘ik heb dit al mijn hele leven, misschien hoort het gewoon bij mij’. 

Of je nu bewust weet waardoor het komt of niet, je kunt er als je wilt verandering in aanbrengen. Dan kun je persoonlijke groei doormaken en ga je je beter gaan voelen. Je ervaart dan bijvoorbeeld meer ontspanning, meer zelfvertrouwen, meer rust in je hoofd en/of je bent meer jezelf.

Kijk voor meer life coach (Den Bosch en omstreken) informatie op onze coaching pagina of op de pagina over IEMT coaching.
 

Outplacement

Als je professionele ondersteuning wilt bij het proces van afscheid nemen van je oude werksituatie en het zoeken naar een nieuwe werkkring. Aandacht schenken aan wat er is gebeurd en verwerking daarvan, is de eerste stap in de richting van een nieuwe loopbaan. Daarna ga je aan de slag om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt. Zonodig worden belemmerende overtuigingen (bijvoorbeeld: dat kan ik toch niet) aangepakt en ga je steeds meer de natuurlijke richting van je leven en loopbaan vinden. Wil je hier meer over weten klik dan op Outplacement.
 

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht in jezelf
 • Meer ontspanning, ruimte en zelfvertrouwen
 • Meer energie en werkplezier
 • Een bewustere inzet van je talenten en kwaliteiten
 • Meer waardering voor je inspanningen en successen
 • Mentale stevigheid
 • Voldaan thuiskomen na je werk en nog energie en ruimte hebben voor je dierbaren, sport of hobby
 

Hoe werk ik?

Ieder mens is uniek en heeft een eigen ontwikkelingsvraag te beantwoorden. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij iedere cliënt en cliëntvraag beschik ik over verschillende coachmethodieken. Ik werk zowel met cognitieve als met intuïtieve methoden. Binnen het hele traject wordt zowel je verstand (hoofd) als je gevoel (hart) aangesproken wat resulteert in actie/doen. Dit geeft balans en ontspanning! Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik dan op Werkwijze.

Door de beroepsvereniging Noloc ben ik gekwalificeerd als Register Loopbaanprofessional. Ik werk volgens de gedragscode van deze organisatie. Door de The Association for IEMT Practitioners ben ik gegistreerd als IEMT-coach en IEMT-advanced coach.
 

Interesse?

Woont u in de regio Den Bosch en heeft u vragen of bent u benieuwd wat ik als coach voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.