Coaching Den Bosch


Ben je op zoek naar een coach en woon je in de regio Den Bosch? Welkom op mijn website. Ik ben Christien van Zuthem, een met hart en ziel betrokken coach. Graag begeleid ik je op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stressreductie, traumabehandeling en/of professionele groei. En maak ik je nog meer bewust van wie je werkelijk bent en wat je mogelijkheden zijn. 
 

Wanneer kan ik iets voor je betekenen?

Herken je je in één of meer van de volgende situaties:

A. op persoonlijk vlak:
 • Je hebt last van steeds terugkerende vervelende gevoelens (angst, boosheid, verdriet, schaamte), emoties en herinneringen en wilt hierin verandering.
 • Je loopt elke keer tegen dezelfde situaties aan in je leven en wil graag anders met deze situaties om leren gaan.
 • Je hebt moeite om je grenzen aan te geven of om te gaan met weerstand. 
 • Je hebt last van uitstelgedrag, faalangst of perfectionisme en wilt leren hoe je hier verandering in kunt aanbrengen zodat je meer ontspanning ervaart.​
 • Je blijft maar piekeren. Hoe kom ik daar vanaf?​
 • Je voelt je onzeker (kan ik dit wel of doe ik het goed genoeg) en wilt je zelfvertrouwen vergroten. 
 • Je blijft maar twijfelen en wilt sneller beslissingen nemen en daar een goed gevoel over hebben​.
 • ​Je vindt het moeilijk om keuzes te maken.​
 • ​Je hebt last van een depressie, trauma's of een onverwerkt verlies (overlijden dierbare, verlies werk, etc)​ en wilt hier van af.​
​B. werkgerelateerd:​
 • Je vindt het lastig om een goede balans tussen werk en privé te vinden. ​​Stress op het werk zorgt dat je uitgeblust thuiskomt.
 • ​Je ervaart vaak een hoge werkdruk en weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Je wilt meer rust in je hoofd en overzicht in je werk.
 • Prioriteiten stellen en structureren vind je lastig. Je wilt meer regie over je werk en/of je leven.
 • Je bent onvoldoende zichtbaar in de organisatie en wilt leren je meer te profileren.
 • Je verliest binnenkort jouw baan! Wat nu?​
 • Je hebt op dit moment geen werk en wilt graag een passende baan vinden.
 • ​Soms lijkt jouw huidige baan niet meer de juiste baan voor jou, maar je weet alleen niet goed hoe die andere baan eruit moet zien.
 • ​Je weet dat je meer in je mars hebt, maar het komt er op de een of andere manier niet uit.
​​​​En wil je hier verandering in aanbrengen? Ik help je graag. Maak een afspraak voor:
 

IEMT Coaching

Als je af wilt van steeds terugkerende vervelende en ongewenste emoties, gevoelens (angst, boosheid, verdriet, schaamte) of herinneringen, dan is IEMT een fijne methode. Ook als je hoog sensitief (HSP) bent, niet lekker in je vel zit, onzeker bent of merkt dat je jezelf niet bent, dan is met IEMT veel winst te behalen.
​IEMT (Integral Eye Movement Therapie) is een zeer effectieve coachingmethode die kan worden ingezet bij: stressreductie, ​burnout, PTSS, trauma's, verliesverwerking, angst, fobie, depressie, identiteitsontwikkeling en ​fysieke klachten​. Door deze methode verminderen of verdwijnen je ongewenste emoties, gevoelens of herinneringen. De methodiek leidt tot goede resultaten zonder dat je de inhoud van de ervaring uitgebreid hoeft her te beleven en dat vinden cliënten heel fijn! Ben je hoog sensitief, dan is met IEMT veel winst te behalen. Het geeft je ontspanning, rust, ruimte en balans. Wil je meer weten over IEMT klik dan op over IEMT-coaching.  
 
Loopbaancoaching den bosch
 

Coaching

Als je vaak tegen dezelfde situatie aanloopt in je leven, als je moeite hebt met het aangeven van grenzen, als je last hebt van perfectionisme, als je maar blijft twijfelen, etc. Door mijn begeleiding word je je (meer) bewust van je huidige gedrag, houding en je denkpatronen en krijg je (meer) inzicht in de context en oorzaken ervan. Met de krachtige coachingsmethoden die ik inzet kun je hier verandering in aanbrengen. Wil je hier meer over weten klik dan op over coaching. Voor coaching Den Bosch en omstreken bent u van harte welkom.
 

​Loopbaancoaching Den Bosch

Soms lijkt je huidige baan niet meer de juiste baan voor jou, maar je weet alleen niet goed hoe die andere baan eruit moet zien. Met loopbaancoaching in Den Bosch krijg je begeleiding als je een volgende stap in je loopbaan wilt zetten, naar een andere baan wilt overstappen of als je helemaal niet weet welke kant je met je loopbaan op wilt. Hierdoor ga je ontspannen en zelfverzekerd stappen zetten in de richting die je graag wilt en bij je past. Wil je hier meer over weten klik dan op Loopbaancoaching.
 

Life coach Den Bosch

Een life coach Den Bosch en omstreken, kan je helpen met het realiseren van persoolijke groei. Hier vertel ik je graag meer over.

Het leven bestaat uit verschillende fasen. Zoals voor het eerst naar school gaan, het starten in je eerste baan, gaan samenwonen, trouwen en een kind krijgen, maar ook een partner of familielid verliezen, mantelzorger worden of met pensioen gaan.

 
coaching Den Bosch
 

Elke levensfase brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Als alles voorspoedig verloopt ga je gemakkelijk en licht door het leven. Soms verloopt je leven (tijdelijk) anders dan je had gewild en voel je je niet fijn. Het kan zijn dat je weet waardoor dat komt en dan kun je gericht daar me aan de slag. Het kan ook dat je je niet bewust bent van een oorzaak of je denkt ‘ik heb dit al mijn hele leven, misschien hoort het gewoon bij mij’. 

Of je nu bewust weet waardoor het komt of niet, je kunt er als je wilt verandering in aanbrengen. Dan kun je persoonlijke groei doormaken en ga je je beter gaan voelen. Je ervaart dan bijvoorbeeld meer ontspanning, meer zelfvertrouwen, meer rust in je hoofd en/of je bent meer jezelf.

Kijk voor meer life coaching Den Bosch en omstreken informatie op onze coaching pagina of op de pagina over IEMT coaching.

 

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht in jezelf
 • Meer ontspanning, ruimte en zelfvertrouwen
 • Meer energie en werkplezier
 • Een bewustere inzet van je talenten en kwaliteiten
 • Meer waardering voor je inspanningen en successen
 • Mentale stevigheid
 • Voldaan thuiskomen na je werk en nog energie en ruimte hebben voor je dierbaren, sport of hobby
 

Hoe werk ik?

Ieder mens is uniek en heeft een eigen ontwikkelingsvraag te beantwoorden. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij iedere cliënt en cliëntvraag beschik ik over verschillende coachmethodieken. Ik werk zowel met cognitieve als met intuïtieve methoden. Binnen het hele traject wordt zowel je verstand (hoofd) als je gevoel (hart) aangesproken wat resulteert in actie/doen. Dit geeft balans en ontspanning! Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik dan op Werkwijze.

Door de beroepsvereniging Noloc ben ik gekwalificeerd als Register Loopbaanprofessional. Ik werk volgens de gedragscode van deze organisatie. Door de The Association for IEMT Practitioners ben ik gegistreerd als IEMT-coach en IEMT-advanced coach. Voor coaching Den Bosch kunt altijd terecht bij Christien van Zuthem.
 

Tip

Er zijn veel werkgevers bereid om bij te dragen aan het herstel van jouw welzijn, als je op het werk minder functioneert of vastloopt. Informeer hiernaar bij de afdeling P&O van jouw organisatie.
 

Interesse?

Behoeft u coaching of loopbaancoaching in Den Bosch en omgeving, en heeft u vragen of bent u benieuwd wat ik als coach voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.